Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj użytkowniku MPCForum! chce serdecznie zaprosić cię na serwer Minecraft na podstawie gry World Of Warcraft jakim jest McGlobal.

Serwer nie ma za zadanie przedstawiać gry RPG ,Questow itd..

Nasza idea serwera to PvP z Klasami ,Skillami z gry WoW

Na serwerze spotkamy Hordę i Przymierze czyli ALLY .po wejściu na serwer naszym pierwszym zadaniem jest właśnie wybranie gry Dobrem lub Złem ale spokojnie tą funkcje wybieramy po każdym zalogowaniu się.

Następnym krokiem było dodanie przez nas Klas ,które urozmaicą grę.

Klasy te są w 100% autorskie a opis ich znajdziesz na dole Zapowiedzi.

Każda klasa ma swoje właściwości ,jedna się skrada druga natomiast ma za zadanie leczyć swoich sojuszników (...)

Serwer postawiony jest na stabilnej maszynie Hostingu FireHosting.pl

Start przewidywany jest ok. 30 Maja

IP które będzie podłączone to:

pvp.mcglobal.pl

88820442538840359787.png

63953149653498205002.png

11952306120566699023.png

34982614738309545216.png

83444539031872371307.png

55947188071498167348.png

09453318978173860822.png

51997602205230993300.png

81026219350040249078.png

21154444763188416131.png

18609013993900273950.png

51704018614992602030.png

Przyszle IP

image.png

Opublikowano

Nawet ciekawe ;D

Jest jakiś serverowy ts już? ;D

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Ale to jest ,,ZAPOWIEDŹ,, :) Więc jak mam wrzucić baner ? ;o

Przykro mi, jednak banner jest wymagany nawet do zapowiedzi.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie, myślę, że pojawię się na starcie.

Mam pytanie.

Czy będzie wymagany jakiś launcher lub texturepack?

Aby bezpośrednio zagrać na serwerze bez dodatków w tym przypadku Texturepack nie trzeba posiadac launchera.

Jednak nasz serwer posiada launcher ,w którym jest Texturepack aby gra była bardziej niezwykła.

aktualnie launchera nie mozna dostac ,bedzie on udostępniony kilka dni przed startem serwera..

Opublikowano

Opis beznadziejny. Pisany albo przez 10 min. albo przez osobę z 2 z polskiego. Sam nie jestem humanistą, ale jednak mi to przeszkadza. W wielu miejscach brak polskich znaków, błędy składowe i logiczne, ciągła powtarzalność. Szczerze gdyby to była moja prezentacja wstydził bym się ją opublikować. A pomysł na serwer ciekawy, życzę powodzenia i radze poprawić prezentacje.

Opublikowano

Opis beznadziejny. Pisany albo przez 10 min. albo przez osobę z 2 z polskiego. Sam nie jestem humanistą, ale jednak mi to przeszkadza. W wielu miejscach brak polskich znaków, błędy składowe i logiczne, ciągła powtarzalność. Szczerze gdyby to była moja prezentacja wstydził bym się ją opublikować. A pomysł na serwer ciekawy, życzę powodzenia i radze poprawić prezentacje.

Wiesz... Nie jestem Grafikiem ani aniołem Ortograficznym co pewnie będzie widać i tu.

Rzecz w tym ,że chciałem przedstawić to w krótki sposób aby jakaś część osób już przed premierą zobaczyła tą prezentacje i po mimo graficznych ,słownych błędów zainteresowali się serwerem i tym ,że poświęciłem na ten projekt wiele naprawdę wiele sił ,czasu ,nerwów.

Nie będę co sprawiło mi trudności ale dobrze ,jeśli to tak razi w oczy poprawie to w jak będę potrafił. 

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie krytykuję Twojej pracy. Wiem ile przygotowanie takiego serwera wymaga. To jest poprostu moja opinia. Chodzi o to, że wczytując się w tekst są pewne nie spójności utrudniające wczucie się w klimat tego co przygotowałeś. Zwłaszcza tyczy się to opisów postaci.

rozumiem.. Teraz będę miał troszkę czasu i popracuję nad nią.

Jak tylko dokonam zmian odezwę się abyś się wypowiedział i wyraził opinie :)

Opublikowano

Powinniście wypuścić betę aby załatać jak najwięcej bugów.

Po co mi to? Zawsze ktoś to usuwa! -.-

Opublikowano

Napalili się na to że mapa WoWa jest zrobiona na mc. A tak naprawdę nic z tego nie wyjdzie. Jednak zobaczymy ...

Opublikowano

Napalili się na to że mapa WoWa jest zrobiona na mc. A tak naprawdę nic z tego nie wyjdzie. Jednak zobaczymy ...

Lecz to nie jest serwer typu RPG (questy itp).  Tutaj masz HORDĘ i PRZYMIERZE , wybierasz sobie klasę ( wszystkie klasy są z WoW'a) I idziesz walczyć, zarabiasz monety (za zabijanie) i możesz sobie w sklepie kupować różne rzeczy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...